Här är några bilder från matlagningsdemon i Skövde! Nadine Dekkerhus presenterade mig och ställde ett par frågor om vart mig matintresse kom ifrån och vad jag arbetade med. Det är lite svårt att spontant prata om sig själv, men det gick ganska bra tycker jag!

DSC_4179_small

Jag demonstrerade sedan den goda rawfood tårtan med carob- och karamelltopping, det var så roligt, men svårt att inte börja mumsa på tårtan direkt. Efter den var klar så visade jag en burgare på svartabönor och rostad sötpotatis.

Svarta bön burgare med rostad sötpotatis  cake

 

Efter matlagningsdemon var det paus med vatten att dricka och sedan föreläsning om motion och luft. Det var kul, men roligast av allt var sedan att få äta alla goda grejer. Här sitter jag med min man och svärmor och mumsar på burgarna. De fina papperna vi håller burgarna i kommer ifrån LittleDessert, egentligen är det små godispåsar som jag klippt upp så blir det som små flikar.

DSC_4188_small

Author

Write A Comment