Idag är jag på utbildning och behövde ha med mig en lunchlåda som både var mättande och smakfull. Så jag passade igår kväll på att göra en riktigt stor pastalåda, eller grönsakslåda kanske man också kan kalla det. En ”allt-i-ett” rätt som blev perfekt både till kvällsmat och till lunchlådan.

pastagratäng med dinkel och grönsaker

Jag använde verkligen alla grönsaker jag kunde hitta i kylskåpet, just för att göra det hela väldigt matigt och gott. Under en lång dag i skolbänken vill jag ju ha något att längta fram till, och det kan jag verkligen säga att det här blev!

pastagratäng med dinkel och grönsaker

Today I am away on a course and needed to have a lunch box with me, which was both filling and tasteful. So I took the opportunity last night to make a really great pasta gratin or pasta dish maybe you also can call it. An ”all-in-one” that was perfect both for supper and lunch box.

I think I use all vegetables I could find in the fridge, just to make it all very, filling and delicious. During a long day in the classroom, I would have something to look forward to, and I can truly say that this turned out!

Author

2 Comments

  1. Tack Karin för denna goda recept det har vi haft på lunchen idag.

    • Karin Tegeman Reply

      Det var roligt att höra Marianne! Glad över att ni tyckte om den 🙂

Write A Comment