Ibland behövs det inte många ingredienser för att skapa en rätt som har det där lilla extra. Det här är en enkel och vacker sallad, som är perfekt att använda som förrätt till en middag. Vi äter lika mycket med ögonen som med smaken.
Vacker enkel tomatsallad
4 portioner
4 stora tomater
10 små tomater i olika färger
1 näve grönablad (exempelvis baby spenat, mangold eller ruccola)
1 dl gräslök, hackad
Salt
Peppar
Olja
Skär tomaterna i tunna fina skivor och lägg upp i ett vackert mönster på ett fat. Dekorera med blad in emellan tomaterna. När du känner dig nöjd. Strö över gräslöken och ringla över lite olja. Dra ett par drag med pepparkvarnen och strö lite salt över. Servera direkt.
Tomato sallad
Sometimes you don’t not need many ingredients to create a dish that has that little something extra. This is a simple and beautiful salad, which is perfect to use as an appetizer for a dinner. It is important to remember that we eat as much with the eyes as our taste.
Simple, beautiful tomato sallad
4 servings
4 large tomatoes
10 small tomatoes in various colors
1 handful of green leaves (such as baby spinach, chard or arugula)
1/2 cup chives, chopped
salt
pepper
oil
Cut the tomatoes into thin fine slices and place in a beautiful pattern on a platter. Decorate with leaves in between the tomatoes. When you feel satisfied, sprinkle with chives and drizzle with a little oil. Pull a few strokes with the pepper grinder and sprinkle over a little salt. Serve immediately.