Idag vill jag tipsa om ett vegetariskt matlagningsprogram som heter Dagens och går på Lifestyletv. Denna första gång av tredje säsongen, är det Vivian Karlsson som är gästen, och jag kan av egen erfarenhet säga att hon verkligen är en mästerkock. Hon var en av de som var matlagnings-ansvariga på hälsoveckan jag var på i somras, och där var maten verkligen fantastiskt. Och helt vegetariskt förstås!

Hur som helst, i det första programmet som jag precis tittat klart på, tillagar de en krämig blomkolssoppa, bakar   gramhamsbullar och gör solrospålägg. De gör också en vegansk ostkaka med bärsås till efterrätt! Det må jag säga var ett gediget program, och jag ska försöka göra den där ostkakan någon dag framöver. Återkommer med hur det gick!

Vill du se programmet kan du göra det på LifeStyletv.se under OnDemand och leta dig fram till Dagens III som finns under fliken Health.
Dagens med Vivianne Karlsson - LifestyleTV

Author

Write A Comment