Idag gör vi en tillbakablick på året som gått och några favoriter som kommit upp! Det blir en salig blandning av både efterrätter och snabblagat vilket är roligt att se.
1. Rawfood tårta
Högs uppe på toppen ligger Rawfood tårta med Carob- & Karamell topping en riktigt klassiker som jag gjort många gånger sedan jag första gången testade den.
2. Smörgåspålägg med kidneybönor
Ett underbart smakfullt pålägg som lyckades ta sig in på topplistan är ett Lila smörgåspålägg med kidneybönor som med sin vackra färg förgyller vilken smörgås som helst.
3. Rawfood färs
Det är ofta den enkla som fungerar i längden, som exempelvis den här Rawfood färsen med valnötter och morot. Går att använda som tacofyllning eller till pasta.
4. Smörgåstårtan
Fortfarande håller Världens godaste smörgåstårta (vegan) ställningarna uppe, och det gör den med all rätt, den är otroligt god.
5. Bulgur-otton
Sista in på listan blir en krämig och enkel Bulgur-otto med heta kikärtor, enkelt och smidigt att slänga ihop.